Online önéletrajz készítő ingyen

Készítsen professzionális önéletrajzot az ONELETRAJZSABLON.HU-val!

Az ONELETRAJZSABLON.HU egy olyan ingyenes online önéletrajz készítő, ahol könnyedén készíthet profi önéletrajzot.

Kránitz Éva vagyok, karriertanácsadó, 2016-ban, miután megjelent a „Szakmai önéletrajz haladóknak” című könyvem, úgy gondoltam, hogy az önéletrajz készítést egy ingyenes online szerkesztővel is megkönnyítem. Célom, hogy segítsek az állást keresőknek az önéletrajzírásban, és ezáltal az állástalálásban.

Az önéletrajzával csak egyszer kelthet első benyomást, ezért fontos, hogy világos és jól áttekinthető legyen, valamint kiemelkedjen a többi közül. Az

ONELETRAJZSABLON.HU mindenki számára díjmentesen elérhető, és lehetővé teszi, hogy a munkaadók elvárásainak megfelelő cv-t készítsen. Az önéletrajz szerkesztő 12 önéletrajz sablont és 4 önéletrajz mintát tartalmaz.

Mi a különbség az önéletrajz sablon és önéletrajz minta között?

Az önéletrajzsablon és az önéletrajz minta kifejezések látszólag hasonlóak, de különböző szerepeket töltenek be az önéletrajzírás folyamatában. Az alábbiakban részletesen ismertetem a különbségeket:

Önéletrajz sablon

Az önéletrajz sablon egy strukturált, előre elkészített formátum vagy elrendezés, amit használhat az önéletrajz megírásához. Ez egyfajta keret, amelybe a saját adatait helyezheti.

Az ONELETRAJZSABLON.HU ingyenes online önéletrajz készítő 12 különböző önéletrajzsablont kínál önnek. Az önéletrajz minden egyes szakaszához részletes útmutatót írtam, így segítséget nyújtok a szöveg megfogalmazásában is.

Minden sablon lehetőséget biztosít a szakaszok felcserélésére és átnevezésére, így teljes mértékben testreszabhatóak. Háromféle szín közül választhat, ami lehetővé teszi, hogy sokféle és egyedi önéletrajzot készíthet a saját ízlése szerint.

Önéletrajz minta

Az önéletrajz minta egy például szolgáló, teljesen kitöltött önéletrajz, amely bemutatja, hogyan kellene kinéznie egy jól megírt önéletrajznak. Ez fiktív adatokat tartalmaz, és egy adott állásra való jelentkezés kontextusában készült.

Az ONELETRAJZSABLON.HU ingyen igénybe vehető online önéletrajz készítő 4 különböző önéletrajz mintát is kínál. Ezek a minták átszerkeszthetők és átírhatók, így teljes mértékben személyre szabhatók. Kiváló választás azok számára, akik részletesebb segítséget és ötleteket szeretnének kapni az önéletrajzuk elkészítéséhez, mivel ezek a minták konkrét példákat nyújtanak a tartalom megfogalmazásához.

A négy önéletrajz minta a sablonok után található, a jobb oldalon felül. Úgy találhatja meg őket, hogy a kurzorral megfogja a képeket és elhúzza balra.

Motivációs levelet is írhat és csatolhat az önéletrajzához

Az ONELETRAJZSABLON.HU ingyenes online önéletrajz készítő nemcsak az önéletrajza elkészítésében nyújt segítséget, hanem lehetőséget kínál motivációs levél írására is. Ezzel a funkcióval egyszerűen megírhatja, személyre szabhatja és az önéletrajzhoz csatolhatja motivációs levelét, amely kiegészíti a pályázatát. Képként csatolhatja aláírását is, amely hitelesebbé és személyesebbé teszi jelentkezését. Ezáltal teljes és összefüggő pályázati anyaggal támogathatja az állásra való jelentkezését.

Miért érdemes karriertanácsadó által ajánlott önéletrajz mintát és sablont használni?

Ha az ONELETRAJZSABLON.HU mellett dönt, nemcsak egy professzionális, ingyenes eszközt kap, hanem egy olyan szolgáltatást is, amely mögött valódi, elérhető szakember áll. Az általam ajánlott sablonok és minták valódi szakmai tapasztalatra épülnek, így biztos lehet benne, hogy önéletrajza naprakész és versenyképes lesz. Ez a hozzáértés garantálja, hogy önéletrajza nemcsak megfelel a legújabb elvárásoknak, hanem valóban segít kiemelkedni a többi pályázó közül.

Ha nagy a tét, válassza az Önéletrajz-véleményezés szolgáltatást

Amikor a tét különösen magas, például külföldi állásra pályázik, ahol komoly verseny van, és az önéletrajzokat első körben automatizáltan vizsgálják, érdemes igénybe venni az Önéletrajz-véleményezés szolgáltatásomat.

Az ilyen helyzetekben egy igazán profi önéletrajz megírása valódi művészet, hiszen nem elég csupán a szakmai múltat bemutatni, hanem a legmodernebb követelményeknek is meg kell felelni, valamint optimalizálni kell a tartalmat az algoritmus számára.

Az általam nyújtott tanácsadás során segítek finomhangolni az önéletrajzot, hogy ne csak a HR-esek figyelmét ragadja meg, de az automatizált rendszerek szűrőin is átjusson. Így növelheti annak esélyét, hogy behívják állásinterjúra. Ha ez fontos önnek, akkor az önéletrajzvéleményezés mindenképpen megéri.