Szerzői jogok

A www.oneletrajzsablon.hu tulajdonosa a Coaching Partner Kft. (Székhelye: 2724 Újlengyel, Petőfi Sándor u. 48., Cégjegyzékszám: 13-09-176190, Adószám: 25323164-2-13).

A honlapot mindenki szabadon, az alábbi általános feltételek betartása mellett használhatja:

A weboldalon megjelenő szövegeket, fényképeket és grafikákat szerzői jogi és más törvények védik, és sem egészben, sem részleteiben nem másolhatók. A weboldalon található információk kizárólag ismeretszerzés és személyes felhasználás célját szolgálják. Felhívjuk a honlap látogatóinak a figyelmét arra, hogy az általános feltételeinktől eltérő, engedély nélküli használat szerzői, polgári és büntetőjogi következményekkel járhat

Az önéletrajz sablonokban felhasznált fontok szabad felhasználásúak:

  • Open License-el rendelkezők: Armata, Libre Baskevill – Bold/Regular, Unna – Regular/Italic/Bold Italic, Vollkorn – Regular/Italic, Bebas Neue, Audrey – Medium, Source Sans Pro – Regular/Extra Light/Light Italic, Caviar Dreams – Italic
  • Windows fontok:  Verdana – Regular/Italic/Bold, Calibri, Minion Pro
  • Apache License:  Open Sans

A Coaching Partner Kft. a honlapján közölt információkat rendszeresen ellenőrzi, és minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy az információk helytállóak, naprakészek és teljes körűek legyenek. A Coaching Partner Kft.  azonban nem vállal felelősséget olyan honlapokon található adatok helyességéért, amelyekre a weboldalról elmutató hiperhivatkozások mutatnak.

A honlap használatára, az adatok letöltésére és szerkesztésére vonatkozóan a fenti szabályokon túl a mindenkori, hatályban lévő magyar jogszabályok az irányadóak.